Onze Diensten

 

 

Motivatiebrief op maat

Je hoeft je niet langer te stressen hoe te beginnen of te eindigen. Wij ontzorgen je en maken een succesvolle en een op maat gemaakte motivatiebrief voor je.

Weg met de standaardteksten en investeer in een motivatiebrief die alleen voor jou bruikbaar is. Waarmee jij meer opvalt tussen alle sollicitanten en sneller uitgenodigd wordt. Met behulp van o.a. de STARR methodiek, jouw persoonlijkheid en kennis of ervaring maken wij een unieke motivatiebrief.

Je hoeft niet langer via tussenpersonen of bemiddelingsbureau's te solliciteren en op deze manier veel geld mis te lopen. Laat je motivatiebrief maken en creëer je eigen toekomst. 


CV professionaliseren

Naast het op maat schrijven van je motivatiebrief, helpen wij je ook graag met het professionaliseren van je CV. Het eerste waar werkgevers naar kijken, is je CV. Ook deze kunnen wij voor je personaliseren en laten opvallen. Stuur vandaag nog je CV en zorg ervoor dat jouw CV professioneel is, opvalt en past bij jouw persoonlijkheid! 


Het Sollicitatiegesprek

Niets is zo spannend als een sollicitatiegesprek. Wij bieden je daarom effectief hulp hierbij, zodat je zeer goed voorbereid het gesprek aan kunt gaan: vol zelfvertrouwen en met de juiste kennis. 

Je hoeft nergens naartoe of extra moeite te doen: alles wordt telefonisch en eventueel via Skype geoefend. Heb je toch liever behoefte aan een één-op-één gesprek met een of meerdere gesprekspartners dan kun je daar ook voor kiezen. 

Door middel van meerdere rollenspellen zullen we je goed voorbereid helpen naar je sollicitatiegesprek. Wij maken in de rollenspellen gebruik van o.a. de STARR-methodiek en diverse interviewtechnieken. Op deze manier wordt je niet alleen aangenomen, maar maak je ook meteen een fantastische eerste indruk!